Gratis inmeten,
montage en advies
Wij doen wat wij beloven
Wij nemen de tijd voor u
Deskundig en eerlijk advies

Barry Glissenaar nam in augustus 2006 Decorette Bodegraven over.

De familietraditie werd voortgezet, twee ooms van Barry hebben ook meerdere Decorette vestigingen gehad, waaronder in Zoetermeer en Voorburg.

Op elk vrij moment was Barry daar te vinden als manusje van alles, hierbij heeft hij veel ervaring en productkennis opgebouwd, zodra hij was afgestudeerd is hij fulltime gaan werken in de winkel.

Na een verandering van baan in het vertegenwoordiger vak gericht op woninginrichting liep hij lang met de gedachte om een eigen winkel te starten.

Dit is dan ook gelukt in 2006, hij heeft in augustus de woonwinkel van de familie Ranke overgenomen.

Hier heeft hij zijn neef Wesley Glissenaar bij betrokken, zijn vader is één van de ooms met een Decorette winkel, dus de woninginrichting zit hem ook in het bloed.

In augustus 2014 kozen we er samen voor om het roer om te gooien en uit de Decoretteformule te stappen.

De neven kozen ervoor om als Glissenaar Interieur en Wonen verder te gaan. Simpel en Uniek zoals het werk wat ze leveren.

In augustus 2017 heeft Barry wederom het roer omgegooid en besloten alleen en zonder de winkel verder te gaan.

Er zijn zoveel topproducten en mooie materialen voor het interieur op de markt voor zowel raamdecoratie, gordijnen, vloeren en wanden.

Voor hem is het een kunst en een passie om dit samen met u te combineren, en te monteren.

Barry gaat voor "Uitstekend" goed is niet goed genoegde specialist op het gebied van PVC vloeren, die in ontelbare kleuren en varianten verkrijgbaar zijn.

Maak nu een afspraak bij u thuis
Enkele merken
Een greep uit onze projecten